Show Your Numbers

Olemme vastuullisuuden visualisointiin erikoistunut teknologiayhtiö. Autamme muotoilemaan vastuullisuudesta kestävää kilpailuetua.
Se on nopeaa ja yksinkertaista.
Kysy Kaukolta, kuinka se tehdään.
Varaa 30 minuutin demo
Seuraa meitä:

Laskuri

Laskurimme ovat visuaalisia ja interaktiivisia, itsenäisesti päivitettäviä verkkosovelluksia. Laskurit yhdistävät datasi ja prosessisi, sekä visualisoivat ne helposti ymmärrettävään, innostavaan ja jaettavaan muotoon.
Myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehostamiseen.
Kysy Kaukolta, kuinka se tehdään.
Laskentataulukko
Käytämme Laskurin sisältönä sekä asiakkaan että julkisesti saatavilla olevaa dataa, tutkimuksia, raportteja ja muita oleellisia sisältöjä. Tarvittaessa tuotamme kumppaneidemme kanssa lisäselvityksiä, kuten elinkaari-analyyseja, joiden avulla voimme entisestään rikastaa Laskurien sisältöjä ja luoda arvoa asiakkaidemme vastuullisuusviestintään.
Prosessikaavio
Suunnittelussa otamme huomioon sekä prosessinne että sen vaikutukset nykytilaan. Prosessikaavionne yhdistetään dataan ja kokonaisuudesta muotoillaan visuaalinen, interaktiinen, kouluttava ja innostava kokemus. Laskurin visuaalisuus rakennetaan tarkasti graafista ohjeistoanne noudattaen.
Myynti
Laskuri on tehokas myyjän työkalu jolla personoidaan, visualisoidaan ja esitellään myytävän ratkaisun potentiaaliset vaikutukset asiakkaanne arvoilla. Asiakas saa myyjältä räätälöidyn raportin tuloksista, joita voi esitellä tiimille tai päätöksentekijälle helposti ymmärrettävässä ja innostavassa muodossa. Kun kaupat ovat syntyneet, asiakkaillenne voidaan toimittaa Laskurista raportti liitettäväksi heidän omille verkkosivuilleen.
Markkinointi
Laskuri voidaan halutessa liittää osaksi nykyisiä verkkosivujanne iframe-teknologialla. Asiakkaanne voivat tarkastella itsenäisesti millaisia vaikutuksia ratkaisullasi olisi heidän liiketoimintaansa. Laskurin avulla myynnille syntyy uusia liidejä sekä myynnin tueksi Laskuri -raportteja asiakkaidenne syöttämillä arvoilla.
Viestintä
Laskuria on helppo jakaa sosiaalisen median kanavissa, kasvattaa tunnettuutta vastuullisuustyöstänne sekä kehittää yrityksen vastuullista brändi- ja työnantajamielikuvaa. Some-viestintään ei tarvita erillisiä banneri-materiaaleja. Ne voi itsenäisesti ladata Laskurista.
Ota yhteyttä

Referenssit

Olemme kehittäneet tuoteportfoliomme yhteistyössä 50+ ensimmäisen asiakkaan kanssa, jotka kehittävät vastuullisia prosesseja sekä teknologioita, joilla on positiivinen kädenjälki ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen.
Myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehostamiseen.
Kysy Kaukolta, kuinka se tehdään.
Palaa takaisin
Tuotteiden sisältöjä hallitaan Impact OS -käyttöjärjestelmällä, jonka avulla asiakas voi päivittää ja julkaista visualisoitua sisältöä.
Laskurit
Laskurit havainnollistavat vaikutuksia ymmärrettävällä tavalla ja kuvaavat niiden suhteita valittuihin muuttujiin kiinnostavasti. Laskureissa hyödynnämme:

1. Numeroita ja niihin liittyvää laskentaa dynaamisella ja näyttävällä tavalla

2. Eri skenaarioiden vaikutusten havainnollistamista interaktiivisten sisältöjen avulla

3. Grafiikkaa joka muuttuu tarvittaessa dynaamisesti lukujen muuttuessa.
Raportit
MENNYT/NYKYHETKI
Raportti -tuote perustuu raporttien tiivistämiseen ja keskeisten lukujen sekä viestien tehokkaaseen välittämiseen. Ominaisuuksia:

1. Käyttäjät ymmärtävät nopeasti organisaatiosi tekojen merkityksen yhteiskunnalle ja ympäristölle.

2. Luvut ja laskurit tukevat tiiviitä sisältöjä ja nopeuttavat tärkeimpien viestien sisäistämistä käyttäjien keskuudessa.

3. Raportit ovat liitettävissä sekä tiekartta että toimitusketjut -tuotteisiin, jolloin saat käyttöösi työkalut, joilla voit ohjata sisäistä päätöksentekoa ja suunnittelua aktiivisesti.
Tiekartat
TULEVAISUUS
Tiekartta visualisoi tulevaisuuden tavoitteesi sekä siihen liittyvän etenemispolkusi ymmärrettävällä ja selkeällä tavalla. AskKaukon työkalut mahdollistavat:

1. Tiedon esittämisen keinoilla, joilla käyttäjä saa helposti sisäistettävän määrän tietoa nopeasti.

2. Navigoinnin yhdistettynä dynaamisiin sisältöihin, joka tekee tiekartoista käytettävämpiä ja ymmärrettävämpiä.

3. Yhdistämisen muihin tuotteisiimme, jolloin tiekartasta saadaan työkalu aktiiviseen päätöksentekoon ja suunnitteluun.
Toimitusketjut
Toimitusketjut -tuotteen avulla voit luoda näkyvyyttä omiin toimitusketjuihisi ja niiden vaikutuksiin sekä viestiä niistä sisäisesti ja ulkoisesti. Ratkaisumme tuo:

1. Käyttöösi työkalut tietojen keräämiseen toimittajilta

2. Kannustimia toimittajille sisältöjen tuottamiseen

3. Mahdollisuuden viestiä tarpeidesi mukaan sisäisesti sekä ulkoisesti eri sidosryhmille visuaalisella ja interaktiivisella tavalla.
Tuoteportfoliomme sisältää myös muita visuaalisia ja interaktiivisia, itsenäisesti päivitettäviä verkkosovelluksia vastuullisuutesi visualisoimiseksi.

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja vaivatonta.

Jäikö kysyttävää?
Esitiedot
Keräämme aluksi lopputuotteen näkökulmasta oleelliset tiedot helposti käytettävällä työkalulla, joka on osa Impact OS käyttöjärjestelmäämme. Tähän sisältyy mm.:

1. Asiakkaalta hyödynnettävät aineistot

2. Tuotteen tavoitteiden kirkastaminen

3. Sidosryhmien tunnistaminen

4. Viestinnän ja markkinoinnin tarpeet

5. Muu tuotteen kannalta hyödyllinen aineisto

6. Onnistumisen mittarit
Työpaja
Työpajassa luodaan esitietojen pohjalta yhdessä asiakkaan sekä AskKaukon asiantuntijoiden kanssa tuotteen sekä prosessin kulmakivet:

1. Tuotannon rakenne ja keskeiset sisällöt

2. AskKaukon työkalut, sis. Impact OS käyttöjärjestelmän, ja asiakkaan perehdytys niiden käyttöön

3. Prosessin eri vaiheiden kirkastaminen sekä aikataulut
Tuotanto
1. Aluksi syntyy prototyyppi, jolla kuvataan tuotannon rakenne ja keskeiset sisällöt. Meillä on sisällön tuottamisen ja vastuullisuuden ammattilaiset, jotka tukevat tässä vaiheessa tarpeen mukaan. Työkalujemme avulla tiimisi jäsenet voivat osallistua sisältöjen tuottamiseen ja kommentointiin silloin kun se heille sopii.

2. Luomme visuaalisen ilmeen tuotannolle. Hyödynnämme halutessanne kaikkia graafisia materiaaleja ja ohjeistoja toiveidenne mukaan. Tarvittaessa voimme luoda uuden ilmeen osana palvelua.

3. Valmis sivusto, jossa kaikki toiminnallisuudet heräävät henkiin. Lopputulos on sinun päivitettävissä ja yhdistettävissä muihin AskKaukon tuotteisiin, kun päätät ottaa niitä käyttöösi.

Asiakkaamme

Tuoteportfoliomme on kehitetty yhteistyössä 50+ ensimmäisen asiakkaan kanssa, jotka kehittävät vastuullisia prosesseja sekä teknologioita, joilla on positiivinen kädenjälki ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen.
Projektin sydän on ruokahävikkilaskuri, jonka avulla pystyy arvioimaan omassa kotitaloudessaan syntyvän hävikin rahallisen arvon, hiilijalanjäljen ja määrän. Lisäksi laskuri tuottaa erityisen ruokahävikkiluvun, joka kertoo hävikin ilmastovaikutuksesta. Näitä kaikkia lukuja pystyy myös vertaamaan suomalaisten kotitalouksien keskiarvoihin.

Asiakkaamme

Tuoteportfoliomme on kehitetty yhteistyössä 50+ ensimmäisen asiakkaan kanssa, jotka kehittävät vastuullisia prosesseja sekä teknologioita, joilla on positiivinen kädenjälki ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen.
“Kanssanne on ollut mukava ja ketterä tehdä töitä. Olette proaktiivinen ja asiantunteva kumppani. Osaatte yksinkertaistaa joskus kuluttajalle monimutkaisiakin asioita selkeästi esitettävään muotoon.”

Maiju Laurén, markkinointijohtaja, Finlayson

Asiakkaamme

Tuoteportfoliomme on kehitetty yhteistyössä 40+ ensimmäisen asiakkaan kanssa, jotka kehittävät vastuullisia prosesseja sekä teknologioita, joilla on positiivinen kädenjälki ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen.
Yhteistyössä AskKaukon kanssa toteutettu sivustomme kertoo kestävän kehityksen työstämme vaikuttavasti ja kiinnostavasti. Lisäksi AskKauko visualisoi kestävän kehityksen tiekarttamme eli vuoteen 2030 ulottuvat tavoitteemme ja toimenpiteemme saavutettavaan ja helposti päivitettävään muotoon.”

Elli Ojala, kestävän kehityksen päällikkö, Metropolia

Tarkoituksemme on kasvattaa ymmärrystä,
kuinka maailmasta tehdään kestävämpi.

Kysy Kaukolta, kuinka se tehdään.
Klaus Matilainen
Son of Kauko
Co-Founder
Ole Klausiin yhteydessä liiketoiminnan kehitykseen liittyvissä asioissa:
Mikko Wahlman
Sales and Marketing
Partner
Ole Mikkoon yhteydessä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa:
Sami Tornikoski
Chief of Sustainability
Partner
Ole Samiin yhteydessä projekteihin liittyvissä asioissa:
Samuli Raappana
Impact Designer
Partner
Ole Samuliin yhteydessä visuaalisuuteen liittyvissä asioissa:
Antti Salonen
Head of Technology
Co-Founder
Ole Anttiin yhteydessä teknologiaan liittyvissä asioissa.

AskKauko Oy

(2703712-9)
Mikonkatu 9, FI-00100 Helsinki
info@askkauko.com
Seuraa meitä:
Jaa tämä sivu somessa: